Χίμκι: Ο Κουρτιάνιτις μένει - Αποχώρησαν και οι τρεις βοηθοί του

Η διοίκηση της Χίμκι πιέζει με τον τρόπο της τον Ρίμας Κουρτινάιτις να αποχωρήσει - Έδιωξαν και τους τρεις βοηθούς του.

Χίμκι: Ο Κουρτιάνιτις μένει - Αποχώρησαν και οι τρεις βοηθοί του

Είναι γεγονός πως η Χίμκι φέτος ταλαιπωρήθηκε από θέματα με κορονοϊό, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν ορισμένοι αγώνες της ομάδας, αλλά στην πράξη οι Ρώσοι δεν τα πηγαίνουν καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Αποτέλεσμα; Να βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας ρεκόρ 2-8. Μάλιστα, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους ηττήθηκαν με +100 πόντους!

Η διοίκηση της Χίμκι έχει κάνει σημαντική επένδυση φέτος. Έχει φτιάξει ένα ρόστερ με παίκτες όπως τους Σβεντ, Τίμα, ΜακΚόλουμ, Μονρό, Γιόβιτς, Μπούκερ, Γιερέμπκο, Μπέρτανς και Μίκι. Στόχος της ομάδας ήταν η είσοδος της στα προημιτελικά, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα σχεδίασαν.

Η διοίκηση της Χίμκι θέλει να βάλει "τέλος" στη συνεργασία της με τον Λιθουανό κόουτς, Ρίμας Κουρτινάιτις. Όμως, δεν είναι εύκολο, καθώς έχει συμβόλαιο και ο έμπειρος κόουτς δεν το «σπάει».

Οι άνθρωποι της Χίμκι, λοιπόν, του ασκούν πίεση. Πως; Ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά την απόλυση των τριών συνεργατών του Ρίμας Κουρτινάιτς! Πλέον, αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Ρίμας Κουρτινάιτις στην ομάδα, o οποίος επέστρεψε στον σύλλογο το 2019, ύστερα από τρία χρόνια.