Μποζίκας: «Η φάση του Σπανούλη ήταν κρίσιμη»

Ο Γιώργος Μποζίκας στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια, αλλά και στη φάση με το αντιαθλητικό φάουλ στον Βασίλη Σπανούλη.

Μποζίκας: «Η φάση του Σπανούλη ήταν κρίσιμη»

Ο Γιώργος Μποζίκας υπογράμμισε τα αρνητικά αλλά και τα θετικά της εμφάνισης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια μιλώντας στην «Super Euroleague».
Αναλυτικά όσα είπε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Είχαμε πολλές δυσκολίες. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε επιθετικά όπως θέλαμε. Αυτό μας έκανε νευρικούς και αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Στην άμυνα δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην Μπασκόνια να παίξει το μπάσκετ που θέλει και ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Eίναι θετικό που δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και παλέψαμε.

Η φάση του Σπανούλη ήταν κρίσιμη γιατί ήμασταν στο -7 και είχαμε την μπάλα, ξαφνικά όμως βρεθήκαμε 14 πόντους πίσω. Όταν όμως κυνηγάς από την αρχή μπορεί να χάνεις την επαφή με το σκορ. Δείξαμε στο β' μία υγεία ως ομάδα, πολλοί έπαιξαν παραπάνω από τον μέσο όρο.

Για τις επιστροφές, ξεκάθαρο είναι ότι ο Χάρισον είναι στο τελικό στάδιο, μπήκε στο γήπεδο σήμερα και θα δούμε τι εξέλιξη θα έχει. Τα συμπτώματα των άλλων ήταν ήπια αλλά είναι μία περίπλοκη κατάσταση και περιμένουμε το ιατρικό τιμ να μας δώσει το ΟΚ.