Λαρεντζάκης: «Θα παίξουμε και για αυτούς που λείπουν» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη Media Day για την αυριανή (26/11) αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπασκόνια.

Λαρεντζάκης: «Θα παίξουμε και για αυτούς που λείπουν» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού, για την αυριανή (26/11) αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπασκόνια.

Ο γκαρντ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, δεν θέλησε κι αυτός με την πλευρά του να σταθεί στις πέντε απουσίες βασικών παικτών και ξεκαθάρισε πως όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

«Είναι ένα ματς ιδιαίτερο κόντρα στην Μπασκόνια. Ερχόμαστε από μια εβδομάδα χωρίς αγώνα στην Euroleague. Η Μπασκόνια είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Θέλει προσοχή. Παίζει σε μεγάλο ρυθμό.

Μπαρτζώκας για τις απουσίες: «Πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα για να κερδίσουμε» (vid)

Σίγουρα, θα δώσουμε το 100%, θα παίξουμε και για αυτούς που λείπουνε. Θέλουμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά για αυτό τον αγώνα. Πιστεύουμε στο αυριανό ματς.

Στους ψηλούς έχουμε μια έλλειψη. Όλα τα παιδιά όμως που είμαστε εδώ, μπορούμε θα καλύψουμε τα κενά και των παικτών που απουσιάζουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο γκαρντ της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Λίγα λεπτά νωρίτερα και ο κόουτςΜπαρτζώκας, δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τις απουσίες βασικών παικτών ως δικαιολογία ενόψει της αυριανής (26/11) δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Μπασκόνια.