Μπαρτζώκας για τις απουσίες: «Πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα για να κερδίσουμε» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις απουσίες με την Μπασκόνια αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι δικαιολογία και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Το μεγάλο πρόβλημα όπως είπε ο κόουτς είναι οι πέντε απουσίες, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα έχει καιρό να αγωνιστεί. 

Μπαρτζώκας για τις απουσίες: «Πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα για να κερδίσουμε» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας:

«Συμβαίνει σε όλους ή θα συμβεί κάτι ανάλογο με τις απουσίες λόγω της κατάστασης. Δεν μπορούμε να το έχουμε σαν δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας σίγουρα που θα παίξει ρόλο. Είμαστε χωρίς πέντε παίκτες, γιατί δεν παίζει και ο Χάρισον. Θα πρέπει να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα για να κερδίσουμε τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις για το πως παίζει η Μπασκόνια. Είναι πρώτη στις κατοχές. Παίζει σε υψηλό ρυθμό. Εάν πας αλόγιστα χωρίς υπομονή για να επιτεθείς θα έχεις πρόβλημα με αυτούς.

Η φροντ λάιν είναι περιορισμένη. Θα το δείτε και αύριο. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να ανέβουν και μια θέση για να βγουν τα αγωνιστικά λεπτά. Έχουν μπει και παιδιά από τη β’ ομάδα.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απουσίες αλλά και το γεγονός πως δεν έχουμε παίξει καιρό. Δεν κάναμε προπόνηση λόγω καραντίνας, έχουμε αρκετό καιρό να παίξουμε.

Το φιλικό μας βοήθησε. Έχουμε καιρό να παίξουμε με την ένταση της Eurolegue και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας