Ολυμπιακός: Τι χάνει από τον Χάρισον και σε ποια ματς δεν παίζει ο Αμερικανός

Ο Άαρον Χάρισον οριακά ίσως προλάβει το παιχνίδι στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ στις 3 Δεκεμβρίου, αλλιώς θα κάνει επανεμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα στις 10 Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.  

Ολυμπιακός: Τι χάνει από τον Χάρισον και σε ποια ματς δεν παίζει ο Αμερικανός

Τα χαμόγελα από το διπλό επί της Ζενίτ μετριάστηκαν στην επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στη βάση τους, καθώς δεν θα έχουν για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες μαζί τους τον Άαρον Χάρισον που χτύπησε με τον Γκουντάιτις (τον βρήκε ο Λιθουανός με το γόνατο) σε μία διεκδίκηση του ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός χάνει έναν σκόρερ του, έναν παίκτη που παίζει στο «2» και στο «3», οπότε φαίνεται πως θα πάμε σε πιο ορθολογικά σχήματα, με τον Μακ Κίσικ και τον Παπανικολάου στις θέσεις τους, σε «2» και «3» αντίστοιχα, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει και έναν παίκτη που προσφέρει στη δημιουργία της ομάδας. Ο Χάρισον μέχρι στιγμής δίνει 7,6 πόντους μ.ό., 2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που θα χάσει, αυτά είναι: το αμέσως επόμενο, την Πέμπτη με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, τη «διπλή» εβδομάδα που ακολουθεί με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αρχικά στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία με τη Βιλερμπάν στο Λιόν και στη συνέχεια με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Οριακά ίσως προλάβει το παιχνίδι στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ στις 3 Δεκεμβρίου, αλλιώς θα κάνει επανεμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα στις 10 Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.