Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Χάρισον - Τι γίνεται με τον τραυματισμό του (vid)

Αγωνία στον Ολυμπιακό με την κατάσταση του τραυματισμού του Άαρον Χάρισον - Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ των "ερυθρολεύκων".

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Χάρισον - Τι γίνεται με τον τραυματισμό του (vid)

Ο Άαρον Χάρισον αγωνίστηκε μόλις για 3.41'' στην αναμέτρηση απέναντι στη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση. Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του και πάλι στο ματς. Επέλεξε να τον κρατήσει στον πάγκο και η ομάδα του πορεύτηκε με 11 παίκτες, φτάνοντας στο τέλος στο πολύτιμο "διπλό".

Ο Αμερικανός σουτέρ είχε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός το οποίο δημιούργησε ανησυχία, τόσο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο φυσικά και στο ιατρικό-τιμ. Ο παίκτης θα πάει για εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα. Θα κάνει μαγνητική και ευχή όλων στο μεγάλο λιμάνι είναι να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για το επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τα εξής για τον Άαρον Χάρισον: «Δεν ξέρουμε ακόμα την κατάστασή του, έχει πρόβλημα στο γόνατο και φαίνεται σοβαρό. Πρέπει να γυρίσουμε στην Ελλάδα, να κάνει μαγνητική και να δούμε τα αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ζενίτ-Ολυμπιακός 66-75: Κόκκινο «παγοθραυστικό» εκτόπισε το συγκρότημα του Πασκουάλ

Ολυμπιακός: Σπουδαίο «διπλό» με Ζενίτ, μεγάλο λαβράκι ο Μάρτιν!