Αταμάν: “Επιστρέψαμε στην κανονικότητα με Λάρκιν”

Ο κόουτς της Εφές, Εργκίν Αταμάν έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Λάρκιν για το πόσο σημαντικός ήταν στη νίκη της ομάδας του στο ΣΕΦ.

Αταμάν: “Επιστρέψαμε στην κανονικότητα με Λάρκιν”

Ο Εργκίν Αταμάν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Έκανε ειδική αναφορά στον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να φύγει η Εφές με το διπλό από το ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς της τουρκικής ομάδας είπε ορθά - κοφτά ότι χάρη στον Σέιν Λάρκιν κατάφερε η Εφές να πάρει τη νίκη.

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 79-84: Ήθελε, αλλά δεν μπορούσε

Είναι μία καλή νύχτα για εμάς. Είναι απλό. Επέστρεψε ο Λάρκιν και γυρίσαμε στην κανονικότητα. Είναι μία νίκη που θα ανεβάσει το ηθικό μας. Ο Ολυμπιακός είχε αυτοπεποίθηση, είχε κερδίσει εδώ την Μακάμπι και την Αρμάνι. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά και έπαιξαν, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια”, είπε αρχικά και κατέληξε:

“Ξεκίνησαμε καλά το ματς επιθετικά, σουτάραμε καλά, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με αλλαγές στην άμυνα και αυτό μας προβλημάτισε. Χάσαμε κάποια λέι-απ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι ο Λάρκιν μας έδωσε αυτά που μπορεί στο παιχνίδι, έστω και αν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι μία μεγάλη νίκη, γιατί παίξαμε με μία καλή ομάδα, που σουτάρει καλά”.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας