Ολυμπιακός: Μπόλικο βίντεο με Μπάγερν και... το βλέμμα στην Εφές!

Δεν έχει «τελειώσει» ακόμα το ματς του Μονάχου με τη Μπάγερν για τον Ολυμπιακό, καθώς θα υπάρξει μπόλικη ανάλυση στο βίντεο πριν "πιάσουν" την Εφές. Ικανοποίηση για Τζένκινς, το βάρος στον Ζαν Σαρλ.

Ολυμπιακός: Μπόλικο βίντεο με Μπάγερν και... το βλέμμα στην Εφές!

Καλή ήταν η «προσγείωση» από τη Μπάγερν. Κάνουν καλό κι αυτά τα αποτελέσματα, για να συνετίσουν, αλλά και να δώσουν «μαθήματα» αγωνιστικά και πνευματικά. Ο Ολυμπιακός στο Μόναχο έδειξε να πάσχει -κόντρα στην τακτική του Τρινκιέρι και την σκληράδα των Βαυαρών- και στους δύο τομείς και αυτό που δεν θέλουν επ΄ ουδενί στο μεγάλο Λιμάνι, είναι να επαναληφθούν φαινόμενα του «Audi Dome», όπως οι 21 πόντοι που έδωσαν από τα (15) λάθη τους, αλλά πολύ περισσότερο, οι διεκδικούμενες μπάλες που έχασαν. Αστοχία θα υπάρξει ξανά, είναι λογικό, όχι όμως να χάνεις και κάθε μπάλα που διεκδικείς.

Βίντεο και ανάλυση λαθών

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το Σάββατο (24/10) από το Μόναχο και για το υπόλοιπο της ημέρας είχαν ρεπό (πλην των Λαρεντζάκη και Κόνιαρη που πήγαν στο ΣΕΦ για ατομικό πρόγραμμα) και την Κυριακή (26/10) επιστρέφουν στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα θα έχει μπόλικο βίντεο και ανάλυση των «κακώς κειμένων» από το παιχνίδι με τη Μπάγερν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επισημαίνει τα λάθη των «ερυθρόλευκων» και να εξηγεί στην κάθε φάση πως έπρεπε να αντιδράσουν.

Με το βλέμμα στην Εφές

Από τη Δευτέρα (26/10), οι Πειραιώτες θα επικεντρωθούν στην αναμέτρησης της ερχόμενης Παρασκευής στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague και συγκεκριμένα στην Εφές, η οποία έχει ξεκινήσει με 1-3 στη φετινή διοργάνωση (σ.σ. δεν έπαιξε με τη Βιλερμπάν καθώς οι Γάλλοι έχουν κρούσματα κορονοϊού), θέλει να βγάλει αντίδραση και θα έχει για πρώτη φορά φέτος τον Σέιν Λάρκιν θέλοντας με αυτόν να μπει σε ρότα… περσινή.

Να βρει ρυθμό ο Ζαν Σαρλ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο συνεργάτες του θέλουν, από κει και πέρα, να μπει σε γνώριμους (προ τραυματισμού) ρυθμούς και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος είναι εμφανές ότι έχει χάσει έδαφος από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε από την πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Ζαλγκίρις. Έπαιξε στο Μόναχο για δυόμιση λεπτά, δίχως να καταγράψει κανένα στατιστικό, αλλά ως 5άρι και όχι στο «τέσσαρα».

Η «εμπειρία» του Τζένκινς

Από την άλλη, υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση για τον Τσαρλς Τζένκινς και τον μπασκετικό «χαρακτήρα» που κουβαλά. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού και γνωρίζει άριστα πώς να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Πότε να δώσει χώρο στα «πρώτα βιολιά» και πότε να βγει αυτός μπροστά.

Με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω στο σκορ, μπήκε στο 2ο δεκάλεπτο και είχε 2/3 τρίποντα. Όταν αστόχησε, δε, στο δεύτερο, δεν σκέφτηκε καν να πάρει αμέσως το τρίτο σουτ όταν είδε ότι είχε τον χώρο. Το ίδιο δυνατά μπήκε και στο 4ο δεκάλεπτο, ενώ στο -10 του Ολυμπιακού (65-55) δεν δίστασε να πάει στο ντράιβ για να ξεμπλοκάρει την ομάδα.