Αντρέα Τρινκιέρι: «Μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε»

Ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι εμφανώς ικανοποιημένος από το σερί της ομάδας του και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε»

Αντρέα Τρινκιέρι: «Μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε»

Συγκεκριμένα, μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές. Ξέραμε πως θα παίξει έτσι ο Ολυμπιακός. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Δεν κάναμε το ματς που θέλαμε, αλλά προσαρμοστήκαμε. Παίξαμε καλύτερη άμυνα στην επανάληψη. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη, άλλη μία νίκη».

Για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της ομάδας του Μονάχου, σχολίασε: «Μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν το πιο περίπλοκο ματς που δώσαμε, ειδικά αμυντικά. Παίξαμε απέναντι σε δύο εξαιρετικούς γκαρντ. Είμαστε ικανοί να παίζουμε καλά για 40'. Ήμασταν καλύτεροι επιθετικά στο πρώτο μέρος, αλλά νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχαμε κόσμο, να χαρεί αυτή την μάχη. Μόνο αυτό θέλω τονίσω».

Για το προβάδισμα του Ολυμπιακού και το «ξέσπασμα» της Μπάγερν: «Προσαρμοστήκαμε σε όλο το ματς. Δεν πιστεύω πως η τακτική ήταν το κλειδί. Η ενέργεια και η συγκέντρωση ήταν. Είχαμε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τελευταίο 15λεπτο, γι' αυτό και νικήσαμε. Αυξήσαμε την έντασή μας».

Για τον έλεγχο των ριμπάουντ: «Ο Ολυμπιακός ήταν μεταξύ των ομάδων με τα περισσότερα ριμπάουντ. Όταν παίζεις με αλλαγές είσαι πιο ευάλωτος και χάνεις ριμπάουντ. Όμως, η ομάδα τα κατάφερε άψογα. Αυτό ήταν το μεγάλο κλειδί, έχετε δίκιο»

Για την προσπάθεια των παικτών του: «Μου αρέσει η ενέργεια όλων. Όλοι ήταν σημαντικοί. Δεν θέλω να ξεχωρίσω έναν παίκτη, είναι μια ομαδική νίκη».