Ολυμπιακός: Η ωρίμανση του Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ αισθάνεται ασφάλεια για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και φέτος διανύει τη δική του αγωνιστική ωρίμανση με τα "ερυθρόλευκα" - Είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. 

Ολυμπιακός: Η ωρίμανση του Βεζένκοφ

Η πρώτη σεζόν του Σάσα Βεζένκοφ δεν ήταν καλή στον Ολυμπιακό, ενώ έδειξε σημάδια βελτίωσης από την περασμένη σεζόν. Ειδικά στο περιφερειακό σουτ. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως ο Βούλγαρος στάθηκε και άτυχος.

Ήρθε στην εποχή του Ντέιβιντ Μπλατ στο μεγάλο λιμάνι, σε μία περίοδο αλλαγών, μετάβασης και... βημάτων προς τα πίσω που έγιναν εντός και εκτός παρκέ από τους Πειραιώτες και όλα αυτά ήταν λογικό ως ένα σημείο να τον επηρεάσουν. Πλέον, όμως, θα λέγαμε πως βρίσκεται σε ένα σύνολο που έχει αρχίσει να αποκτά νοοτροπία νικητή και αυτόματα το γεγονός κάνει καλύτερο και εκείνον.

Συνεργάζεται με έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται, του δίνει ευκαιρίες και εκείνος δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας μέσον όρο 8.3 πόντους, όντας "καυτός" από την περιφέρεια (46.2% στα τρίποντα), βάζοντας σε κάθε ματς μεγάλα σουτ, ενώ μαζεύει και 4.8 ριμπάουντ.

Έχει ανανεώσει και το συμβόλαιο του, αισθάνεται για το παρόν και το μέλλον του στην ομάδα και εκείνος ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο. Έχοντας την εμπειρία, την ποιότητα και την κλάση του Γιώργου Πρίντεζη, τα νιάτα, το κίνητρο και η εξέλιξη του Σάσα Βεζένκοφ, "γεμίζουν" απόλυτα τους Πειραιώτες στη θέση του πάουερ-φόργουορντ.