Κριτική του Αλφόνσο Ρέγιες στη Euroleague για τον κορονοϊό: «Κωφεύει...»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών Ισπανίας Αλφόνσο Ρέγιες άσκησε κριτική στην Euroleague για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα από τον κορονοϊό

Κριτική του Αλφόνσο Ρέγιες στη Euroleague για τον κορονοϊό: «Κωφεύει...»

Επικριτικός κατά της Euroleague ήταν ο Αλφόνσο Ρέγιες αναφερόμενος στην διαχείριση που έγινε στα κρούσματα κορονοϊού και στις τιμωρίες των ομάδων βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών Ισπανίας θεωρεί πως η λίγκα κωφεύει απέναντι στα προβλήματα και τους κινδύνους που έχουν δημιουργηθεί από τον κορονοϊό.

«Η φούσκα που κάναμε στη Βαλένθια για την ολοκλήρωση του περασμένου πρωταθλήματος ήταν απόλυτα πετυχημένη, γιατί τόσο η ACB, όσο και οι παίκτες αλλά και οι υγειονομικές υπηρεσίες συνεργάστηκαν καλά. Υπήρχε ένα αυστηρό πρωτόκολλο, που τηρήθηκε από όλους.

Για την Euroleague , αντίθετα, είναι λες και δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν περιόρισαν καθόλου το καλεντάρι της διοργάνωσης και ξέραμε πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί κάθε χώρα έχει διαφορετικά δεδομένα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με την Euroleague. Δυστυχώς εκεί οι παίκτες έχουν την ελάχιστη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων», τόνισε ο παλαίμαχος άσος, που είναι αδερφός του Φελίπε Ρέγιες της Ρεάλ.

Ο Αλφόνσο Ρέγιες θα πρέπει να σημειωθεί πως είχε και ο ίδιος νοσήσει, αρκετά βαριά μάλιστα, από τον ιό και μάλιστα είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ να ξεπεράσει την ασθένεια.