Ολυμπιακός: Μία ομάδα, μία γροθιά - Άπαντες πανηγύρισαν ενωμένοι το τρίποντο του Χάρισον (vid)

Είτε έπαιξαν περισσότερο, είτε λιγότερο, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν σαν μία γροθιά το νικητήριο καλάθι του Άαρον Χάρισον. Αυτή είναι νοοτροπία, αυτή είναι ΟΜΑΔΑ!

Ολυμπιακός: Μία ομάδα, μία γροθιά - Άπαντες πανηγύρισαν ενωμένοι το τρίποντο του Χάρισον (vid)

Ο Ολυμπιακός έχει γεμάτο ρόστερ, με βάθος και ποιότητα. Δεν γίνεται όμως όλοι οι παίκτες να παίζουν αρκετά. Σε άλλο παιχνίδι κάποιος θα παίζει περισσότερο, σε κάποιο άλλο λιγότερο. Ανάλογα το πως εξελίσσεται ένα ματς, ανάλογα σε τι φόρμα βρίσκεται ένας παίκτης, θα έχει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Βασίλης Σπανούλης, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, είδε όλο το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο, παίζοντας μόλις για 7 λεπτά. Στο ματς με τη Μακάμπι, ο Κώστας Σλούκας παρακολούθησε σαν αναπληρωματικός την τελευταία περίοδο. Με τους Ιταλούς ήταν πρωταγωνιστές οι Πρίντεζης-Σλούκας, απέναντι στους Ισραηλινούς οι Μάρτιν-Βεζένκοφ, με τον Χάρισον στο τέλος να σημειώσει το "καυτό" buzzer-beater.

Σε κάθε παιχνίδι, θα υπάρχει και ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής και αυτό είναι ευτύχημα για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το πως αντέδρασαν οι Πειραιώτες ύστερα από το νικητήριο σουτ. Είτε κάποιοι έπαιξαν περισσότερο, είτε λιγότερο, άπαντες πανηγύρισαν ενωμένοι, συσπειρωμένοι, σαν μία γροθιά. Αυτή είναι νοοτροπία, αυτή είναι συμπεριφορά, αυτό είναι ΟΜΑΔΑ!

Ολυμπιακός: Το «θεριό», ο σουτέρ και η ομάδα-τρένο!