Bιλερμπάν - Παναθηναϊκός: To απρόοπτο της τελευταίας στιγμής που έφερε την αναβολή του αγώνα

Η αναβολή του αγώνα Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός ήρθε την τελευταία στιγμή, καθώς ανήμερα του αγώνα ανέβασαν υψηλό πυρετό δύο ακόμη παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Bιλερμπάν - Παναθηναϊκός: To απρόοπτο της τελευταίας στιγμής που έφερε την αναβολή του αγώνα

H EuroLeague δέχεται κριτική για τον λόγο που αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή ο αγώνας ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό. Από πλευράς πως το "τριφύλλι" ταξίδεψε στη Γαλλία, με την ανακοίνωση να βγαίνει δύο ώρες πριν το τζάμπολ.

Υπάρχει εξήγηση όμως. Η Βιλερμπάν είχε ήδη αρκετά κρούσματα με κορονοϊό στην ομάδα, αλλά είχε τη δυνατότητα να παρουσιαστεί στο ματς, έστω και με μειωμένο ρόστερ. Όμως, ανήμερα της αναμέτρησης, ανέβασαν υψηλό πυρετό δύο ακόμη αθλητές της.

Η γαλλική ομάδα, λοιπόν, ενημέρωσε την τελευταία στιγμή για το γεγονός, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορέσει να παρουσιάσει ρόστερ με τουλάχιστον οκτώ παίκτες, γεγονός που έφερε την EuroLeague στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του ματς, δύο ώρες πριν το τζάμπολ.

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Δεν θα γίνει το ματς - Πάει για 0-20!

Η σχετική ανακοίνωση της Βιλερμπάν αναφέρει:

"Δύο νέοι παίκτες της Βιλερμπάν παρουσίασαν συμπτώματα με πυρετό σήμερα. Καθώς ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να διαθέσει τον ελάχιστο αριθμό των απαιτούμενων παικτών που χρειάζεται για να γίνει ένας αγώνας της EuroLeague, ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Περισσότερα τεστ θα γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Βιλερμπάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα".