Αποκάλυψη από τον Κάιλ Χάινς: «Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό ήμουν πιο κοντά στη Μακάμπι»

O Kάιλ Χάινς σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο πιθανότερος προορισμός του ύστερα από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. 

Αποκάλυψη από τον Κάιλ Χάινς: «Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό ήμουν πιο κοντά στη Μακάμπι»

Ο Κάιλ Χάινς κατέκτησε δύο σερί χρονιές την EuroLeague με τον Ολυμπιακό (2012, 2013), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα έμεινε για επτά γεμάτες σεζόν έως και φέτος. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μιλώντας για το καλοκαίρι του 2013, στο οποίο και αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πειραιά, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως βρέθηκε περισσότερο κοντά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Θα μπορούσα να έχω υπογράψει στη Μακάμπι, όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό. Ήμουν πιο κοντά στη Μακάμπι. Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ντέιβιντ Μπλατ, πριν δεσμευτώ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μου είπε "δώσε μου μια ώρα και θα δω τι μπορώ να κάνω". Πίστευα ότι θα κλείσει η συμφωνία, αλλά επέλεξαν άλλη διαδρομή. Ήταν κάτι τρελό. Αν το σκεφτείς όμως, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για μένα, ήταν κάτι υπέροχο αυτό που έζησα στην ΤΣΣΚΑ».