Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Πολιτεία τη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα έρχονται στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού με ενημέρωση για το πρωτόκολλο της EuroLeague και ζητά τη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα έρχονται για να δώσουν αγώνες στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Πολιτεία τη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα έρχονται στο ΣΕΦ

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, με την οποία τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) Euroleague αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην επιστολή της η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε ακόμα τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στη χώρα μας για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ομάδας μας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για της ανάγκες της Ευρωλίγκας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας