Αρμάνι: Ο Πάντερ απέτυχε στον Ολυμπιακό - Οργιάζει με το Μιλάνο (vid)

Ο τρομερός Κέβιν Πάντερ αναδείχθηκε σε MVP του τουρνουά στο Κάουνας, σημειώνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. - Ένας παίκτης που δεν κατάφερε να διακριθεί με τον Ολυμπιακό. 

Αρμάνι: Ο Πάντερ απέτυχε στον Ολυμπιακό - Οργιάζει με το Μιλάνο (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ αποτέλεσε πέρσι την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο πρόσφατο παρελθόν, κατακτώντας το Champions League της FIBA τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τη Μπολόνια, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην ομάδα του Πειραιά, όμως, δεν κατάφερε να διακριθεί. Ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Ήταν νευρικός, έδειχνε να έχει άγχος, ενώ από ένα σημείο και μετά φάνηκε να τον παίρνει και η... κάτω βόλτα, όταν άρχισαν να μη του μπαίνουν και τα σουτ. Eίναι χαρακτηριστικό πως είχε 39% στα δίποντα και μόλις 17% στα τρίποντα.

Στη συνέχεια, όμως, βρήκε τον καλό του εαυτό στον Ερυθρό Αστέρα (αφού αποχώρησε από τον Ολυμπιακό), ενώ πλέον εντυπωσιάζει και με την ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο. Μάλιστα, αν και βρίσκεται σε ένα ρόστερ με αρκετούς σούπερ-σταρ, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δείχνοντας το εκτελεστικό του ένστικτο.

Ο Κέβιν Πάντερ αναδείχθηκε σε MVP του τουρνουά στο Κάουνας, το οποίο και κατέκτησε η Αρμάνι Μιλάνο. Μέτρησε συνολικά 35 πόντους και 4 ασίστ, βάζοντας μεγάλα σουτ.

Με σούπερ Πάντερ η Ολίμπια Μιλάνο 88-70 τη Ζαλγκίρις (vids)

Η Αρμάνι Μιλάνο σάρωσε την Άλμπα Βερολίνου 79-57 και παίζει στον τελικό του τουρνουά στο Κάουνας