Ολυμπιακός: Φιλικό… επιπέδου Euroleague με τη Βαλένθια, ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας!

Πολύ δυνατός αγώνας προετοιμασίας του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια. Δεν δημοσιοποιήθηκε σκορ και στατιστικά. Χωρίς απρόοπτα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός: Φιλικό… επιπέδου Euroleague με τη Βαλένθια, ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας!

Μπορεί να ήταν προπονητικού χαρακτήρα καθαρά, αλλά ήταν επιπέδου… Euroleague. Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτου υψηλής έντασης και πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια, που του δείχνει πολλά για το που βρίσκεται.

Κατόπιν επιθυμίας της Βαλένθια, το φιλικό ήταν εντελώς προπονητικού χαρακτήρα που σημαίνει πως δεν δημοσιοποιήθηκε ούτε σκορ, ούτε στατιστικά, αλλά οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα που δουλεύουν τόσο καιρό στην προετοιμασία τους και να δουν πως λειτουργεί η τακτική τους απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Όπως τόνιζαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσαν με μεγάλη ένταση, σε συνθήκες πραγματικού αγώνα, με τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού να δοκιμάζει σχήματα και αρκετά πράγματα που είχε στο μυαλό του και να βλέπει σε πολλές στιγμές του αγώνα τους παίκτες του να εκτελούν κομμάτια της φιλοσοφίας και της ταυτότητας που θέλει να έχει η ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας- ο οποίος πήγε στην Ισπανία χωρίς τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Βασίλη Χρηστίδη καθώς έμειναν για να αγωνιστούν την Κυριακή στο Κύπελλο με την Αναπτυξιακή ομάδα απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου- έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 14 παίκτες που έχει μαζί του, ενώ αγωνίστηκε και ο Χασάν Μάρτιν που επέστρεψε από έναν τραυματισμό που είχε στο πόδι χαμηλά και είχε χάσει το δεύτερο φιλικό με το Ηρακλή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά καθώς και από το ότι δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο.