Κοκόσκοφ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μέντοράς μου»

O Iγκόρ Κοκόσκοφ αντικατέστησε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε και σε δηλώσεις του εκθείασε τον συμπατριώτη του κόουτς.

Κοκόσκοφ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μέντοράς μου»

Είναι... κοινό μυστικό, πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ουσιαστικά πρότεινε την επιλογή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε. Και ο νυν προπονητής της τουρκικής ομάδας, ο οποίος κατέκτησε το Eurobasket με τη Σλοβενία, δεν θα μπορούσε να μην εκθειάσει τον προκάτοχο του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της ομάδας της Φενέρμπαχτσε, σχολίασε τα εξής: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι, αγαπώ και τον βλέπω. Είναι ταυτόχρονα ο μέντοράς μου και πολύ στενός φίλος μου. Όταν ήρθε στη Φενέρμπαχτσε, μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνω ο βοηθός, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα, καθώς είχα συμβόλαιο με τους Σανς. Του είπα ''Θα πας και θα γίνει πρωταθλητής Ευρώπης χωρίς εμένα'', πήγε και το έκανε».

Σχετικά με την Φενέρμπαχτσε δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με τους τρέχοντες παίκτες και τους νεαποκτηθέντες. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών, οι οποίοι είναι υγιείς και πεινασμένοι για διακρίσεις. Είναι 12 παίκτες και όλοι ταιριάζουν πολύ καλά. Είναι πεινασμένοι να αγωνιστούν. Θα σεβόμαστε όλους τους ανταγωνιστές μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς».