Ολυμπιακός: Στο Top-5 των μεταγραφών της Euroleague ο Κώστας Σλούκας!

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνίστησε στο φετινό παζάρι και κατάφερε μία από τις πέντε κορυφαίες υπογραφές του καλοκαιριού * Λίγο έλειψε να έχει και… τη δεύτερη!

Ολυμπιακός: Στο Top-5 των μεταγραφών της Euroleague ο Κώστας Σλούκας!

Ο Ολυμπιακός φέτος, σε μια δύσκολη συγκυριακά εποχή ελέω του κορονοϊού, τάραξε η αλήθεια είναι τα ευρωπαϊκά ύδατα. Πρωταγωνίστησε στο καλοκαιρινό παζάρι και αναμφισβήτητα πέτυχε μία από τις καλύτερες πέντε μετακινήσεις στην Euroleague.

Έγιναν σημαντικές μεταγραφές φέτος με καλά χρήματα και δυνατά ονόματα και ο Ολυμπιακός πρωταγωνίστησε μαζί με τις ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι Μιλάνο και Μπαρτσελόνα. Αυτές οι ομάδες έκαναν ηχηρές υπογραφές.

Το Τοπ 5 των φετινών μεταγραφών στην Euroleague είναι:

* Ο Κώστας Σλούκας στον Ολυμπιακό

* Ο Νικ Καλάθης στην Μπαρτσελόνα

* Οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τόρνικε Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ και

* Ο Μάλκολμ Ντιλέινι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Δεν τις έχουμε κατατάξει με σειρά σπουδαιότητας. Όλες είναι. Αλλά αυτές είναι οι σημαντικότερες, υπερέχοντας ελάχιστα του Κάιλ Χάινς και του Λουίτζι Ντατόμε στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς αυτοί του Toπ 5 είναι παίκτες που μπορούν να κρίνουν το ματς με μεγαλύτερη συχνότητα. Να αποτελέσουν μεγαλύτερο βαρόμετρο στις ομάδες τους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατάφερε φέτος μία από τις πέντε κορυφαίες μεταγραφές στην Euroleague και παρ’ ολίγον να είχε καταφέρει και μία δεύτερη. Μιλάμε φυσικά για τον Νικ Καλάθη, με τον οποίο όχι μόνο μίλησε και στο οικονομικό κομμάτι υπήρχε ταύτιση απόψεων αλλά έφτασε και κοντά, με τον παίκτη αρχικά να δείχνει θετικός.

Είχαν μια διαφωνία στο αν θα ήταν κλειστό συμβόλαιο (που ήθελε ο παίκτης) και εν συνεχεία έγιναν δεύτερες σκέψεις από πλευράς του, γιατί πάντα μία μετακίνηση από Παναθηναϊκό σε Ολυμπιακό θα έχει και τις… επιπτώσεις της, οπότε προτίμησε να έχει ήσυχο το κεφάλι του.