Χάινς: «Στον Ολυμπιακό ήμασταν σαν αδέρφια»!

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τη ζωή του στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά

Χάινς: «Στον Ολυμπιακό ήμασταν σαν αδέρφια»!

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Κάιλ Χάινς στην ιστοσελίδα της Αρμάνι Μιλάνο και ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα έζησε στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός σέντερ που θα φοράει τη φανέλα των Μιλανέζων αναφέρθηκε στο μεγάλο όνειρο που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, αυτό της παρουσίας του στο ΝΒΑ, στάθηκε στην πορεία του στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι ο πρώτος Αμερικανός με 4 κατακτήσεις Ευρωλίγκας.

Μεταξύ άλλων, το μεγάλο όνειρο του Χάινς ήταν το ΝΒΑ για το οποίο όπως ανέφερε: «Σκεφτόμουν ότι το ΝΒΑ θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη επιλογή, αλλά η διαδρομή είναι διαφορετική για όλους. Εάν κοιτάξω πίσω, δεν μετανιώνω. Ήρθα στην Ευρώπη, έπαιξα στην Ευρωλίγκα απέκτησα εμπειρίες σε πολλά πράγματα, κέρδισα τίτλους, έπαιξα με σπουδαίους συμπαίκτες και για σπουδαίους προπονητές, αλλά και για κάποιες ιστορικές ομάδες.

Το ΝΒΑ πάντα ήταν ένα όνειρο, αλλά σήμερα είμαι χαρούμενος που αυτό το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα ποτέ. Καταλαβαίνω ότι το πραγματικό όνειρό μου ήταν άλλο και ήμουν σε θέση να κερδίσω τίτλους στην Ευρώπη».

Μιλώντας για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε 2 Ευρωλίγκες το 2012 και το 2013 τόνισε: «Αυτή η ομάδα ήταν ιδιαίτερη επειδή η χημεία δημιουργήθηκε εντός και εκτός παρκέ. Οι παίκτες που ήταν εκεί, ο Σπανούλης, ο Άντιτς, ο Πρίντεζης, ο Ντόρσεϊ, ο Σλούκας.

Όλοι έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις απ' όσα πετύχαμε αλλά η χημεία έκανε τη διαφορά, ήμασταν σαν αδέρφια. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο λόγος που πετύχαμε τόσα πολλά. Εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο και όλοι θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως είναι ο Αμερικανός με τους περισσότερους τίτλους Ευρωλίγκας, καθώς μετράει 4 κατακτήσεις.

«Είναι τεράστια τιμή, ένα σπουδαίο επίτευγμα, συνειδητοποιώ πως είμαι στην κορυφή μιας λίστας με σπουδαίους Αμερικανούς παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα και έχουν χτίσει μεγάλη καριέρα εδώ.

Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, μια τιμή αλλά ελπίζω ότι μπορώ να κερδίσω ακόμα μία ή δύο Ευρωλίγκες πριν τελειώσει η καριέρα μου».