Ολυμπιακός: Έτσι «μίλησαν» οι Αγγελόπουλοι!

Οι κινήσεις των προέδρων του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με σκοπό να επαναφέρουν το «ερυθρόλευκο» καράβι στη σωστή ρότα.

Ολυμπιακός: Έτσι «μίλησαν» οι Αγγελόπουλοι!

Ο Ολυμπιακός έκανε «θόρυβο» στην Ευρώπη. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μη φαίνεται σε πολλούς, καθώς ο Σλούκας θεωρείται «δικό του παιδί», αλλά όποιος κοιτά με αυτή την οπτική χάνει το δάσος και βλέπει το δέντρο.

Γιατί πολύ απλά, σε μία ιδιαίτερη εποχή εξαιτίας του κορονοϊού και των οικονομικών υπολειμμάτων που έχει αφήσει, σε μία μεταγραφική περίοδο που πολλές ομάδες έψαχναν υψηλού επιπέδου γκαρντ, αλλά στην αγορά δεν υπήρχαν και πολλά διαθέσιμα, ο Ολυμπιακός κατάφερε και απέκτησε έναν από τα πέντε κορυφαίους της Ευρώπης.

Έναν παίκτη για τον οποίο πέρσι έριζαν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ με καλά λεφτά, λοξές ματιές τού έριχνε κατά καιρούς και ο Δημήτρης Ιτούδης για την ΤΣΣΚΑ, αλλά και που φέτος έκαναν την κρούση τους, μόνο που… δεν πρόλαβαν. Ειδικά, όταν έγραφε η «Marca» για τη Ρεάλ σε περίπτωση που της φύγει ο Καμπάτσο για το ΝΒΑ, τα πάντα είχαν τελειώσει και το μόνο που περίμενε ο Ολυμπιακός ήταν η επίσημη αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε...

Ίσως δεν το έχετε αντιληφθεί πολλοί, αλλά μιλάμε για μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις του Ολυμπιακού, όχι απλά φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια, και δη από αυτές που φέρουν την «υπογραφή» των Αγγελόπουλων, που όταν θέλουν να πείσουν παίκτη, τον προσεγγίζουν με τέτοιον τρόπο που δεν είναι δυνατόν να μην μπει η υπογραφή και τα χαμόγελα στη φωτογραφία να μην είναι απόλυτα αληθινά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (26/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!