Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για το τέλος της συνεργασίας τους και αναμένεται η ανακοίνωση για το «διαζύγιο», ώστε ο παίκτης να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Σλούκα

Ένα κομμάτι του παζλ έμεινε για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2020-21. Εκείνο για τον βασικό πλέι μέικερ της ομάδας. Και αυτό φυσικά βρίσκεται στο πρόσωπο του Κώστα Σλούκα. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο γκαρντ και αυτό που απομένει είναι η αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, η πλευρά του αριστερόχειρα σουτέρ τα έχει βρει σε όλα και με τους Τούρκους για το «αναίμακτο διαζύγιο». Υπάρχουν οφειλόμενα προς τον παίκτη που αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, αλλά ο Κώστας Σλούκας, δείχνοντας καλή θέληση και σεβασμό στη μεταβατική περίοδο της Φενέρ, αποδέχτηκε να χαρίσει ορισμένα από αυτά τα λεφτά. Για να βοηθήσει και εκείνος με τον τρόπο του να πάρει πιο εύκολα την ελευθερία του.

Ένα «εισιτήριο» που θα τον επαναφέρει στον Ολυμπιακό ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του στον τουρκικό σύλλογο. Να κάνει πράξη το περίφημο «εις το επανιδείν» το οποίο δήλωσε το καλοκαίρι του 2015, δίνοντας υπόσχεση επιστροφής στο μεγάλο λιμάνι, στην ομάδα που αναδείχθηκε, πήρε μαζί της τίτλους και είχε διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Φενέρμπαχτσε, άλλωστε, βρήκε και τον αντικαταστάτη του Κώστα Σλούκα στο πρόσωπο του Λορέντζο Μπράουν, οπότε όλα γίνονται πιο εύκολα για τους Τούρκους για να γνωστοποιήσουν το τέλος της συνεργασίας τους με τον παίκτη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (16/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!