Ρεπόρτερ της Φενέρ αποχαιρέτησε τον Σλούκα - Καμία αλλαγή με Ολυμπιακό (pic)

Ο ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε Μουράτ Μουραθάνογλου «αποχαιρέτησε τον Κώστα Σλούκα. Αναμένεται να λυθεί και τυπικά ο «δεσμός» του με τους Τούρκους ώστε να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Ρεπόρτερ της Φενέρ αποχαιρέτησε τον Σλούκα - Καμία αλλαγή με Ολυμπιακό (pic)

Όλα φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους σιγά σιγά… Η Φενέρμπαχτσε προχωράει τον σχεδιασμό της, βρήκε προπονητή (Κοκόσκοφ), κράτησε δύο καλά ονόματα και συμβόλαια (Βέσελι, Ντε Κολό), ψάχνει γκαρντ (Λορέντζο Μπράουν) και προσεχώς αναμένεται να επιλυθεί και το τυπικό μέρος με τη συνεργασία που έχει με τον Κώστα Σλούκα.

Ήδη ο ρεπόρτερ της Φενέρ Μουράτ Μουραθάνογλου με ανάρτησή του στο instagram «αποχαιρέτησε» τον Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας πως ήταν ό,τι καλύτερο (η λύση του συμβολαίου) για τις δύο πλευρές, αφού η οικογένεια κάθε ανθρώπου είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Κλείνοντας, έγραψε «μεγάλος σεβασμός».

Συμφωνία με Ολυμπιακό και… ανακοίνωση

Παρά τα δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού από την Ισπανία και τις όποιες σκέψεις κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει αλλάξει (και ούτε πρόκειται) το παραμικρό σε σχέση με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ και τον Ολυμπιακό. Έχουν συμφωνήσει για τρία χρόνια και αναμένουν να λυθεί και τυπικά ο «δεσμός» του με τη Φενέρμπαχτσε ώστε να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.