Μπαρτσελόνα: Ο Πάου Γκασόλ επιστρέφει για να κλείσει την καριέρα του!

Ένας εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων παικτών όλων των εποχών επιστρέφει στην EuroLeague! Ο Πάου Γκασόλ συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και γυρίζει στην πόλη του, στη Βαρκελώνη, για να κλείσει την καριέρα του. 

Μπαρτσελόνα: Ο Πάου Γκασόλ επιστρέφει για να κλείσει την καριέρα του!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή. Ο Πάου Γκασόλ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα! Ένας εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο οποίος διέπρεψε σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και στο ΝΒΑ, επιστρέφει στην EuroLeague!

O παίκτης-θρύλος του ισπανικού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα γυρίσει στην πόλη που γεννήθηκε, στη Βαρκελώνη, και φυσικά στην ομάδα της... καρδιάς του, τη Μπαρτσελόνα, για να ολοκληρώσει την καριέρα του. Με αυτόν τον τρόπο θα προετοιμαστεί και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας. Και όλα αυτά αν και είναι ήδη 40 ετών!

Ο Πάου Γκασόλ αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα από το 1998 έως και το 2001, συμμετέχοντας και στην πρώτη σεζόν της EuroLeague με τους "μπλαουγκράνα". Ακολούθως πήγε στο ΝΒΑ, όπου και αγωνίστηκε με τους Γκρίζλις (2001-2008), Λέικερς (2008-2014), Μπουλς (2014-2016), Σπερς (2016-2019), ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν συμπαίκτης των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

To εντυπωσιακό είναι πως ο Πάου Γκασόλ θα συναντήσει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα τον προπονητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Μπαρτσελόνα!