Λορέντζο Μπράουν: Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του

Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει την πλευρά του Λορέντζο Μπράουν, αλλά η Φενέρμπαχτσε έκανε επίσης γερό μπάσιμο για την απόκτηση του παίκτη που εντυπωσίασε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Λορέντζο Μπράουν: Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε πέρσι με τον Ερυθρό Αστέρα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Έπαιξε σε 27 ματς (σε όλα βασικός), έχοντας 25,1 λεπτά συμμετοχής. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του, έχοντας ενεργή συμμετοχή σε σκορ και δημιουργία. Μέτρησε 12,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα.

Φενέρμπαχτσε: Μένουν Ντε Κολό και Βέσελι - Πώς επηρεάζει τον Σλούκα η εξέλιξη αυτή

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πλέι μέικερ, έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και έχει κάνει την πρότασή του. Φημολογείται ότι ο Μπράουν έχει ανεβάσει το κασέ του κοντά στο 1.000.000 ευρώ και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Οι «πράσινοι» όμως έχουν και έναν βασικό αντίπαλο στη διεκδίκηση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ. Ο λόγος για τη Φενέρμπαχτσε! Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ψάχνει πλέι μέικερ και έχει ζητήσει την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν. Σίγουρα οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με διαφορετική οικονομική πολιτική, αλλά παίκτης του εκατομμυρίου είναι στα κυβικά τους.

Λέτε αυτό να συνδέεται με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Κώστα Σλούκα; Αυτό θα φανεί στην πράξη...