Μπογκντάνοβιτς: «Είπα στον Κοκόσκοφ πως θα φτιάξει τρομερή ομάδα στη Φενέρμπαχτσε»

O Mπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, με τον οποίο συνεργάστηκε στους Σακραμέντο Κινγκς.

Μπογκντάνοβιτς: «Είπα στον Κοκόσκοφ πως θα φτιάξει τρομερή ομάδα στη Φενέρμπαχτσε»

O Mπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αγωνίστηκε για μία τριετία (2014-17) στη Φενέρμπαχτσε. Κατέκτησε μαζί της τη Euroleague το 2017, το πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Από τότε αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστεί και με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο σπουδαίος Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο συμπατριώτης του κόουτς έγινε προπονητής στη Φενέρμπαχτσε και μίλησε για αυτά που του είπε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Είμαι χαρούμενος που η Φενέρ στράφηκε στον Κοκόσκοφ. Αυτό σημαίνει ότι τον εκτιμά. Δεν είναι εύκολο μετά τον Ζέλικο, ο οποίος έγραψε νέες σελίδες στην ιστορία της Φενέρμπαχτσε.

Του είπα αυτό που σκέφτομαι πραγματικά, ότι δηλαδή έχει την ποιότητα να φτιάξει μια τρομερή ομάδα στη Φενέρμπαχτσε. Είναι πεινασμένος για επιτυχίες! Ήταν καλή απόφαση επίσης ότι του έδωσαν τριετές συμβόλαιο που του παρέχει ασφάλεια και την ευκαιρία να νιώθει άνετα. Θα ήταν δύσκολο αν υπέγραφε μόνο για έναν χρόνο».