Μπαρτσελόνα: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Βέσελι

Ο Γιαν Βέσελι είναι διακαής πόθος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Θέλει να τον φέρει στη Βαρκελώνη, αλλά η υπόθεση του δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε. 

Μπαρτσελόνα: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Βέσελι

Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκαθαρίσει πως θα ρίξει το μπάτζετ της στο 45%. Είναι δεδομένο πως θα αφήσει ελεύθερους ορισμένους από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της, αλλά αυτό δεν θα το κάνει με όλους. Ήδη άφησε τον Λουίτζι Ντατόμε (Αρμάνι Μιλάνο), ενώ είναι σε συζητήσεις για την αποδέσμευση του και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

H Μπαρτσελόνα, πάντως, έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της στην πλευρά του Γιαν Βέσελι. Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η περίφημη ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo». Ο Τσέχος φόργουορντ/σέντερ, αποτελεί τον διακαή πόθο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος πλέον είναι ο νέος κόουτς των Καταλανών. Ας μην ξεχνάμε πως πρόσφατα άφησαν ελεύθερο τον Άντε Τόμιτς.

Η υπόθεση του Γιαν Βέσελι, όμως, δεν είναι εύκολη. Έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε, με τον παίκτη μέχρι στιγμής να δείχνει κατανόηση στα θέματα που απασχολούν την τουρκική ομάδα, μη έχοντας δείξει διαθέσεις... φυγής.

Βέβαια, όταν σου εκφράζει ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα αρκετά πράγματα αλλάζουν. Και φυσικά οι "μπλαουγκράνα" έχουν και ένα αρκετά υψηλό μπάτζετ, με το οποίο μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την αγορά του Τσέχου φόργουορντ/σέντερ. Η Φενέρμπαχτσε, άλλωστε, έχει ανάγκη από ρευστό.