Σκόλα για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ας περάσει ο κορονοϊός και θα δούμε»

Ο Λουίς Σκόλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τονίζοντας ωστόσο ότι προέχει να ξεπεραστεί ο κορονοϊός.

Σκόλα για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ας περάσει ο κορονοϊός και θα δούμε»

Ο κορονοϊός οδήγησε τελικά στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο μέχρι το 2021, οι οποίοι για ορισμένους αθλητές όπως ο Λουίς Σκόλα θα ήταν οι τελευταίοι της καριέρας τους.

Ο 39χρονος άσος της Αργεντινής και της Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε συνέντευξη στο Basket Plus και σε σχετική ερώτηση για την πιθανότητα συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς, ο ίδιος έθεσε σε πρώτο πλάνο την πανδημία του κορονοϊού:

«Δεν ξέρω αν θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα πλέον. Θέλουμε οι άνθρωποι και γενικά ο κόσμος να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά θα δούμε αν θα παίξω σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά».

Έπειτα ρωτήθηκε πώς βρέθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, με τον Αργεντινό άσο να εξηγεί:

«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σκόπευα να συνεχίσω να παίζω. Το είχα πει και στον ατζέντη μου ότι θέλω να αφοσιωθώ μόνο σε αυτό το τουρνουά. Με προσέγγισαν καλές ομάδες, αλλά δεν ήθελα να ακούσω κάποια προσφορά. Κάποια στιγμή μού είπε ο ατζέντης ότι ο Έτορε Μεσίνα ήταν στο Μιλάνο και με ήθελε μαζί του. Με κάλεσε και ο ίδιος στη συνέχεια και αρχίσαμε να έχουμε επαφή».