Σκουρτόπουλος: «Ποια κριτική στην εμφάνιση; Η νίκη ήταν το ζητούμενο»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας στην Πάτρα, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του νίκησαν και το άγχος τους. 

Σκουρτόπουλος: «Ποια κριτική στην εμφάνιση; Η νίκη ήταν το ζητούμενο»

Η Ελλάδα νίκησε την Βουλγαρία στην Πάτρα και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε τα εξής: «Δεν μπορώ να κάνω κριτική στην εμφάνιση. Η νίκη είναι το ζητούμενο. Όση διάθεση είχαν τα παιδιά η νίκη ήταν η αυτή που μετράει. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες μέσα στην ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά 2 από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Σαλούστρος που δεν είναι στην καλύτερη φάση του λόγω του τραυματισμού.

Ελλάδα - Βουλγαρία 73-63: Ζορίστηκε αλλά νίκησε

Όλο το θέμα ήταν να νικήσουμε το άγχος μας. Δεν μπορεί να έχουμε τον Σκορδίλη και να μην τον εκμεταλλευόμαστε. Όλα όμως είναι αποδεκτά. Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά. Αύριο ταξιδεύουμε για ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βοσνία. Θέλουμε να πάρουμε όσο πιο γρήγορα την πρόκριση και παράλληλα να ετοιμάσουμε διάδοχη κατάσταση στην ομάδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε πιο σταθερή εικόνα τη Δευτέρα.

Η άμυνα ήταν καλή στο μεγαλύτερο σημείο. Στο πρώτο χάσαμε κάποια ριμπάουντ, στο δεύτερο κάναμε λάθη στις αλλαγές. Τα παιδιά κουβαλάνε συνήθειες από τις ομάδες τους. Δεν έχουμε το περιθώριο να κάτσουμε να αναλύσουμε. Θα δούμε τη συνέχεια».