Λάρκιν: Στην εθνική Τουρκίας και πιθανός αντίπαλος της Ελλάδας στο Προολυμπιακό!

Ο Σέιν Λάρκιν ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα αγωνίζεται με την εθνική Τουρκίας και θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδος στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Λάρκιν: Στην εθνική Τουρκίας και πιθανός αντίπαλος της Ελλάδας στο Προολυμπιακό!

Η Εθνική Τουρκίας ήθελε εδώ και πολύ καιρό να εντάξει στην ομάδα της τον Σέιν Λάρκιν. Μάλιστα, προ εβδομάδων ο Χέντο Τούρκογλου είχε δηλώσει ότι οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν κοντά σε συμφωνία για να φορέσει την φανέλα της εθνικής.

Η συμφωνία, όπως όλα δείχνουν, επετεύχθη και αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο άσος της Εφές θα αγωνιστεί με την Τουρκία στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Προολυμπιακό: Ο Καναδάς του... NBA και η παγίδα από την Κίνα

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι Λάρκιν θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής μας ομάδας, καθώς η Ελλάδα έχει κληρωθεί και θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (23-28/6), με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα, την Κίνα, την Ουρουγουάη,την Τσεχία και την Τουρκία.

Οι τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά

Οι Τούρκοι βρίσκονται στον άλλο όμιλο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωποι σε περίπτωση που και τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα προκριθούν είτε στον ημιτελικό είτε στον τελικό.

Προολυμπιακό τουρνουά: Η κλήρωση της Εθνικής - Με Καναδά και Κίνα

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Λάρκιν με ανάρτησή του στο instagram: