«Η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον Σκόλα!»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, τόσο η Μπόκα όσο και η Ρεάλ παίζουν γερά για την απόκτηση του πρωταγωνιστή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λουίς Σκόλα.

«Η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον Σκόλα!»

Ο βετεράνος Λούις Σκόλα, πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του παράσταση στα Παγκόσμια Κύπελλα, στο φετινό Μουντομπάσκετ που διεξήχθη στην Κίνα, μετρώντας 17.9 πόντους (45.5% στα δίποντα, 37.9% στα τρίποντα, 87% στις βολές), 8.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1.9 λάθη καθώς και 0.8 κλεψίματα.

Παρόλα αυτά, η εθνική Αργεντινής δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία της, καθώς γνώρισε την ήττα από την ασταμάτητη Ισπανία στον τελικό με 95-75.

Ο έμπειρος Σκόλα λοιπόν μετά την λήξη του Παγκοσμίου δεν ακολούθησε την αποστολή των «γκαούτσος» προς το Μπουένος Άιρες, αλλά έμεινε στην Κίνα με την οικογένεια του, με έναν Αργεντινό δημοσιογράφο να αναφέρει τις εξής λεπτομέρειες:

«Το ενδιαφέρον της Μπόκα για τον Σκόλα είναι αληθινό όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχει γίνει κάποια διαπραγμάτευση. Επίσης τον θέλει η Σαν Λορένζο και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιμένει. Ο Σκόλα έμεινε στην Κίνα με την οικογένεια του για να ακούσει διάφορες προτάσεις από εκεί και στη συνέχεια θα αποφασίσει. Έχει πάρα πολλές προτάσεις!»