Σερβία: «O Τζόρτζεβιτς φεύγει, έρχεται ο Κοκόσκοφ»

Σερβικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βλέπει την πόρτα της εξόδου ύστερα από την αποτυχία στο Mundobasket, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει. 

Σερβία: «O Τζόρτζεβιτς φεύγει, έρχεται ο Κοκόσκοφ»

Η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην εθνική ομάδα της Σερβίας είναι πετυχημένη. Βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία των "πλάβι" από το 2013 και έχε οδηγήσει την χώρα του να κατακτήσει τρία ασημένια μετάλλια: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Τζόρτζεβιτς: «Αν η τρίτη περίοδος διαρκούσε περισσότερο!»

H Σερβία πήγε στο φετινό Mundobasket με ένα ισχυρό ρόστερ, έχοντας παίκτες πρώτης γραμμής που πρωταγωνιστούν στο ΝΒΑ και στην EuroLeague. Ήταν εκ των φαβορί της διοργάνωσης για ένα μετάλλιο, αλλά τελικά γνώρισαν... πικρό αποκλεισμό από τα προημιτελικά από τους Αργεντινούς, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός τετράδας.

Αργεντινή - Σερβία 97-87: Έξω η Σερβία από την τετράδα

Μία εξέλιξη που σόκαρε τους πάντες στο σερβικό μπάσκετ και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βλέπει την πόρτα της εξόδου. Συγκεκριμένα, οι Σέρβοι αναφέρουν πως είναι ειλημμένη απόφαση η αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, επισημαίνοντας πως πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Ο συμπατριώτης του τεχνικός, ο οποίος στο Eurobasket του 2017 οδήγησε την Σλοβενία στη κορυφή.