Τζινόμπιλι - Σκόλα: Η αγκαλιά δυο θρύλων (pics+vids)

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με την Γαλλία ο Λουίς Σκόλα έπεσε στην αγκαλιά ενός πραγματικού θρύλου των «αλμπισελέστε» του Μανού Τζινόμπιλι.

 Τζινόμπιλι - Σκόλα: Η αγκαλιά δυο θρύλων (pics+vids)

Λίγα λεπτά είχαν περάσει από τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας με 80-66 και ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μια συγκλονιστική στιγμή μεταξύ δυο πραγματικών θρύλων των «αλμπισελέστε».

Αργεντινή - Γαλλία 80-66: Σκόλα εσύ σούπερ-σταρ!

Ο Λουίς Σκόλα συγκινημένος που στην ηλικία των 39 χρονών έφτασε στον τελικό του Mundobasket μετά από 17 ολόκληρα χρόνια έπεφτε στην αγκαλιά ενός πραγματικού σουπερστάρ της Αργεντινής. Του Μανού Τζινόμπιλι.

Οι δυο τους βρίσκονταν στην Idiannapolis το 2002 αλλά τότε «νερό δεν είχαν πιεί» αφού η Σερβία του μεγάλου Ντέγιαν Μποντιρόγκα είχε άλλα σχέδια. Έκτοτε δε βρέθηκαν ποτέ μαζί σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου αν και πανηγύρισαν την κατάκτησή του χρυσού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Ο Τζίνομπιλι ο οποίος δε βρίσκεται σαν παίκτης στην Αργεντινή του 2019, είναι σαν να δίνει το παρόν μέσα από τον 39χρονο Σκόλα. Η αγκαλιά των δυο μετά την μεγαλειώδη επιτυχία της Αργεντινής δείχνει το δέσιμο τους. Το μόνο που μένει πλέον είναι ο Σκόλα, με τη βοήθεια του Μανού να εμπνεύσουν και τους υπόλοιπους παίκτες των Αργεντινών για να ολοκληρώσουν ένα μεγάλο άθλο.

Mundobasket 2019: Έγραψε ιστορία ο Σκόλα

Ο Θρύλος των Σπέρς το πιστεύει γιατί η ομάδα όπως λέει έχει όραμα, ένταση και ανεξέλεγκτη επιθυμία να φτάσει στον τελικό... και να το πάρει». Το ίδιο και ο Λουίς...

Το tweet του Τζίνομπιλι για τη μεγαλειώδη νίκη της Αργεντινής: