Ερνάντεζ για το Αργεντινή - Γαλλία: «Θέλουμε τελικό»

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Ερνάντεζ, μίλησε για τον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία και εξέφρασε την "δίψα" του για την πρόκριση της χώρας του στον τελικό του Mundobasket. 

Ερνάντεζ για το Αργεντινή - Γαλλία: «Θέλουμε τελικό»

Η Αργεντινή πλέει σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες μέρες. Απέκλεισε ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός τετράδας την Σερβία και κόντρα στη Γαλλία, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Για το γεγονός σχολίασε: «Δεν ήμασταν φαβορί όταν παίζαμε με τη Ρωσία, ίσως με τη Νιγηρία, με τη Σερβία κλπ. Δε μας νοιάζει. Ασφαλώς είμαστε χαρούμενοι, όμως θέλουμε περισσότερα. Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό. Οι παίκτες μας είναι τόσο ανταγωνιστικοί, τόσο επιθετικοί. Αν δεν μπορούμε να νικήσουμε, θα πάμε για το χάλκινο. Όμως πάντα θέλουμε να νικάμε».

Όσο για τον Λουίς Σκόλα και την εμπειρία που προσφέρει σε ένα νεανικό ρόστερ σχολίασε: «Ο Λουίς Σκόλα είναι σχεδόν 40 ετών. Νιώθουμε εξαιρετικά με την εμπειρία που έχουμε. Εχουμε νέους παίκτες, όμως με εμπειρία. Πολλοί έχουν παίξει επαγγελματικά από όταν ήταν 17 ετών. Είναι το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο για μένα. Μερικοί από τους παίκτες μας ήταν στο Παγκόσμιο της Ισπανίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλοι παίζουν στην Ισπανία».