Μίτσιτς: «Όλοι σκέφτονταν τελικό Σερβία - ΗΠΑ, αλλά...»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως όλοι περίμεναν να δουν στον τελικό του Mundobasket το παιχνίδι Σερβία - ΗΠΑ, κάτι που όμως δεν έγινε πράξη. 

Μίτσιτς: «Όλοι σκέφτονταν τελικό Σερβία - ΗΠΑ, αλλά...»

Ο Σέρβος διεθνής γκαρντ της Αναντολού Εφές, Βασίλιε Μίτσιτς, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά και στο γεγονός πως όλοι περίμεναν αυτό το ζευγάρι στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για το ωραίο παιχνίδι, αλλά και την ομάδα μου για τη σημαντική αυτή νίκη. Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, είχαμε μεγάλο κίνητρο, γιατί έπρεπε να βγούμε στο παρκέ με περηφάνια, μετά από μια σκληρή ήττα. Είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Για το ότι πολλοί περίμεναν το ΗΠΑ - Σερβία στον τελικό, και όχι για τις θέσεις 5-8, σχολίασε: «Πριν από το Παγκόσμιο, όλοι σκέφτονταν ότι θα είμαστε στον τελικό με τις ΗΠΑ. Ποιοτικά, το αξίζαμε, αλλά, δυστυχώς, ηττηθήκαμε από την Αργεντινή. Δεν έδειξαν το κίνητρό του από την αρχή, υπέστησαν επίσης μια σκληρή ήττα, ήταν επίσης το φαβορί πριν την διοργάνωση, αλλά έτσι είναι τα πράγματα στη δουλειά μας. Μία χάνεις, μία κερδίζεις. Μάθαμε πολλά από αυτά τα ματς, αλλά οι ΗΠΑ δεν ήταν έτοιμες, όπως εμείς».