Mundobasket 2019 - Tην Τετάρτη (11/9) στις 12:00 η άφιξη της Εθνικής στην Αθήνα

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση στο Mundobasket της Κίνας, θα φτάσει στις 12:30 το μεσημέρι στην Αθήνα

Mundobasket 2019 -  Tην Τετάρτη (11/9) στις 12:00 η άφιξη της Εθνικής στην Αθήνα

H Eθνική μας ομάδα ταξίδεψε στη Κίνα με υψηλές φιλοδοξίες, ενώ χαρακτηρίστηκε και ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης για να κατακτήσει ένα από τα μετάλλια.

Τελικά, όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε στα προημιτελικά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στις λεπτομέρειες (στη διαφορά πόντων με την Τσεχία), με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της και ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής. Η άφιξη της Εθνικής θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 12:00 το μεσημέρι.

Θα έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών, έχοντας πλέον καθαρό μυαλό, τόσο για την πορεία της Εθνικής στο φετινό Mundobasket, όσο και για τη συνέχεια και το μέλλον της Ελλάδας στις μεγάλες διοργανώσεις.

Σε όλη την πορεία του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο μόνος παίκτης που δεν μίλησε ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μένει αν δούμε το αν θα τοποθετηθεί στο αεροδρόμιο, τόσο για το μέλλον του με τα "γαλανόλευκα", όσο και για την πορεία φέτος της Εθνικής.

Ρεκόρ η Εθνική

H ΕΡΤ ενημέρωσε πως υπήρχε τεράστια επισκεψιμότητα στο παιχνίδι της Εθνικής με την Τσεχία, μέσω διαδικτύου: «Η μετάδοση του αγώνα από το WebTV της ΕΡΤ και την υβριδική πλατφόρμα ERT Hybrid σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς αποτέλεσε το μεγαλύτερο event στην ιστορία του ελληνικού διαδικτύου, ξεπερνώντας οποιαδήποτε άλλη κίνηση μέχρι σήμερα. Περισσότερα από 168.000 streams καταγράφηκαν ταυτόχρονα σε μοναδικούς χρήστες, με τον αριθμό αυτό να φτάνει τα 869.000 streams συνολικά, ενώ η μετάδοση σημείωσε αθροιστικά 275 Gbps traffic προς τελικούς χρήστες».