Λαρεντζάκης: «Αποτύχαμε - Πάμε σπίτια μας»

Εμφανώς απογοητευμένος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής τόνισε πως είναι όλοι οι παίκτες είναι απογοητευμένοι ενώ δήλωσε στο τέλος πως η ομάδα σε τελική ανάλυση απέτυχε και πρέπει να πάει σπίτι της.  

Λαρεντζάκης: «Αποτύχαμε - Πάμε σπίτια μας»

Η Εθνική μας ομάδα παρά τη νίκη επί της Τσεχίας με 84-77 αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Mundobasket και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εμφανώς απογοητευμένος για τον οδυνηρό αυτό αποκλεισμό ο οποίος ήρθε νωρίς για τη χώρα μας.

Mundobasket 2019: Τσεχία - Ελλάδα 77-84: Εκτός προημιτελικών η Εθνική

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε πως είναι όλοι απογοητευμένοι γιατί είχαν προσδοκίες, ζήτησε συγνώμη για τον αποκλεισμό, και τόνισε στο τέλος πως η ομάδα απέτυχε και ήρθε η ώρα να πάει σπίτι της.

Το πανόραμα του Mundobasket 2019 (10η μέρα)

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λαρεντζάκη:

Για το παιχνίδι με την Τσεχία:«Το θέλαμε το πιστεύαμε, ξεκινήσαμε δυναμικά.Χάσαμε την πρόκριση.Τέλος. Ό,τι και να πούμε, δεν έχω να πω κάτι. Είμαστε απογοητευμένοι, είναι κρίμα. Συγνώμη από όλους. Δεν έχω λόγια».

Σχετικά με την πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση που δεν ήταν η αναμενόμενη: «Όλοι είχαμε προσδοκίες, η ομάδα είχε δυνατότητες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μία χαρά ήμασταν. Όλοι δεμένοι και ενωμένοι. Όλοι ήμασταν ένα. Δεν τα καταφέραμε, ήταν και υψηλή διαφορά. Εννοείται πως μας στοίχισε η ήττα με την Βραζιλία. Είχαμε ευκαιρία και τώρα. Αποτύχαμε. Αφού δεν πήγαμε στην 8αδα, αποτύχαμε. Αύριο πάμε σπίτι μας, δεν έχω άλλα λόγια».