Mundobasket 2019 - Τσεχία - Ελλάδα: Οι «μπουκ» στηρίζουν την Εθνική!

Νίκη στα όρια των 10-11 πόντων προβλέπουν οι Στοιχηματικές εταιρίες στο ματς-τελικό της γαλανόλευκης με την Τσεχία, για την πρόκριση στους «8» του Mundobasket. 

Mundobasket 2019 - Τσεχία - Ελλάδα: Οι «μπουκ» στηρίζουν την Εθνική!

Καλές οι εικασίες και οι αναλύσεις, όμως σε ότι έχει να κάνει με την ρεαλιστική προσέγγιση ενός ματς δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο σημείο αναφοράς από τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Κανένας μπουκ δεν χαρίζει χρήματα, η εκτίμηση αγώνων περνάει από μικροσκόπιο και ανάλυση όλων των παραμέτρων για να δοθεί η απόδοση που για μισό πόντο πάνω ή κάτω μπορεί να σημαίνει κέρδος ή… κουβά.

Για το καθοριστικό ματς της Δευτέρας (9/11, 19:30), στο οποίο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στο Mundobasket, άπασες οι στοιχηματικές εταιρίες «βλέπουν» καθαρή επικράτηση της γαλανόλευκης στα όρια των δέκα πόντων.

Ο ΟΠΑΠ χαρίζει στην Τσεχία 10,5 πόντους, με το διπλό της Ελλάδας σε αυτό το όριο να πληρώνει 1.90, ενώ ο άσος της Τσεχίας 1.80.

H Bet365 χαρίζει στην Τσεχία 11 πόντους. Το διπλό της Ελλάδας πάνω από αυτό το όριο πληρώνει 1.90, όσο και ο άσος της Τσεχίας, κάτω από την εν λόγω διαφορά.

Η Stoiximan θέτει το όριο στους 10.5 πόντους για την πιθανή νίκη της Ελλάδας. Το διπλό της Εθνικής μας πάνω από αυτό το όριο αποδίδει 1.85, ο άσος της Τσεχίας, αν κρατήσει την διαφορά, πληρώνει 1.97.

Όλες λίγο πολύ οι εταιρίες κινούνται σε αυτά τα επίπεδα. Θεωρούν δεδομένη την νίκη της Ελλάδας, η οποία αποδίδει μόλις στο 1.15 σε όλους τους παρόχους.

Από εκεί και πέρα η διαφορά προσδιορίζεται στους 10-11 πόντους, ενισχύοντας την αίσθηση θρίλερ για την υπόθεση πρόκριση, αφού η Ελλάδα για να περάσει στους οκτώ χρειάζεται νίκη με 12 πόντους.