Σατοράνσκι: «Να δούμε τον Γιάννη με τους κανονισμούς της FIBA»

O Tόμας Σατοράνσκι θα ζητήσει συμβουλές από τον φίλο του Στράτο Περπέρογλου ενόψει Εθνικής και τόνισε πως ο Γιάννης είναι ασταμάτητος στο ΝΒΑ, αλλά με κανόνες FIBA τα δεδομένα αλλάζουν. 

Σατοράνσκι: «Να δούμε τον Γιάννη με τους κανονισμούς της FIBA»

Η Τσεχία νίκησε την Βραζιλία με το επιβλητικό σκορ 93-71 και πλέον περιμένει την Εθνική μας, για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Τσεχίας, Τόμας Σατοράνσκι, αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα.

Έχοντας υπάρξει συμπαίκτης στη Μπαρτσελόνα με τον Στράτο Περπέρογλου, σχολίασε πως θα ζητήσει συμβουλές από εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τόνισε πως με τους κανονισμούς του ΝΒΑ, ο MVP της Λίγκας είναι ασταμάτητος, αλλά επεσήμανε πως τα δεδομένα αλλάζουν με τους κανονισμούς της FIBA.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς! Δεν είχαμε παίξει τέτοιο ματς μέχρι τώρα. Η Βραζιλία έπαιξε έξυπνα, είχε εμπειρία, αλλά κι εμείς δείξαμε την ταυτότητά μας, από την αρχή του αγώνα. Όχι, δεν θα πάρω συμβουλή από τον Περπέρογλου (καλός του φίλος), γιατί δεν θα θέλει να μας δει να νικάμε. Θα είναι ακόμα μια δύσκολη αποστολή για εμάς.

Για μένα ήταν φαβορί για μετάλλιο, πριν την διοργάνωση ακόμα. Τι να πεις για το Γιάννη; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο! Με τους κανόνες του ΝΒΑ είναι ασταμάτητος. Για να δούμε αν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για εκείνον σε μια διοργάνωση της FIBA. Αλλά και πάλι έχει πολλούς Euroleague stars! Αν μου έλεγαν πως θα παλέψω με την Ελλάδα για την οκτάδα, δεν θα το πίστευα! Πρέπει να παίξουμε με απόλαυση».