Παπανικολάου: «Άλλες 200 φορές να είχαμε, θα διαλέγαμε τον Σλούκα στις βολές» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου υπερασπίστηκε τον Κώστα Σλούκα για τις βολές στο τέλος και στάθηκε στο γεγονός πως η Εθνική μας ομάδα απώλεσε την διαφορά που είχε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. 

Παπανικολάου: «Άλλες 200 φορές να είχαμε, θα διαλέγαμε τον Σλούκα στις βολές» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολιάζοντας τα εξής για την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Βραζιλία: «Το πιο κρίσιμο σημείο ήταν τα τελευταία 3' του πρώτου ημίχρονου. Από το +17 πήγαμε στο +10. Σε τόσο σημαντικά παιχνίδια η διαφορά των 7 πόντων είναι μεγάλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 49 πόντους. Αυτό τα λέει όλα. Θέλουμε να είμαστε μια αμυντική ομάδα. Στο τέλος φτάσαμε σε μια κατάσταση. Άλλες 200 φορές να είχαμε αυτή την κατάσταση, τον Κώστα θα διαλέγαμε για τις βολές. Αστόχησε, έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

Δεν βγήκαμε στο παρκέ με την ίδια πίστη στο παιχνίδι, όπως είχαμε στο ξεκίνημα. Βέβαια, δεν υπάρχει δικαιολογία. Η διαφορά των 17 πόντων μας έκανε κακό. όταν κερδίζεις με +17, αν είσαι καλή ομάδα πρέπει να τελειώσεις το ημίχρονο στο +20 και όχι στο +10.

Δεν υπάρχει τέλεια ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί και να παλέψουμε. Δεν νομίζω πως έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε κάτι άλλο. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα».