Mίτροβιτς: «Η Ελλάδα έχει παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη»

Ο προπονητής του Μαυροβουνίου, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μίλησε ενόψει του αγώνα της Κυριακής (1/9) απέναντι στην Ελλάδα. Στάθηκε στους παίκτες των "αιωνίων" και στη παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Mίτροβιτς: «Η Ελλάδα έχει παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη»

Την Κυριακή (1/9) το μεσημέρι (15:00), η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, για την πρεμιέρα του Mundobasket. O προπονητής του αντιπάλου της Εθνικής, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, αναφέρθηκε στη δυναμική της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαυροβουνίου και νυν προπονητής της Βιλερμπάν, σχολίασε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ομάδα μας βρίσκεται εδώ, για εμάς είναι μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε κίνητρο, είμαστε όλοι εδώ και έτοιμοι για το ματς της πρεμιέρας.

Για να είμαι ειλικρινής, θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την Ελλάδα. Τον Καλάθη. Τον Γιάννη, που είναι τρομερός, τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που είναι έμπειροι. Ο Γιάννης είναι ο Γιάννης, αλλά εμείς δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτόν και ας είναι ο αστέρας»..

Από την πλευρά του, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, σχολίασε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε, να βελτιωθούμε, να δείξουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο παιχνίδι. Ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους που ξέρω, αλλά δεν είναι ο μοναδικός καλός στη διοργάνωση. Η Ελλάδα θα παλέψει για τα μετάλλια, είναι μια πολύ καλή ομάδα".