Mundobasket 2019: Σλούκας: «Τα λέμε στην Κίνα!» (pic)

Μέσω μίας ανάρτησης του στο Instagram, ο Κώστας Σλούκας δείχνει πανέτοιμος να φορέσει ξανά την γαλανόλευκη και να βοηθήσει την Εθνική να φτάσει στην διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Mundobasket 2019: Σλούκας: «Τα λέμε στην Κίνα!» (pic)

Ο Κώστας Σλούκας, μέσω μίας ανάρτησης του στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ειδικά τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Σκορδή, καθώς πλέον θα δώσει κανονικά το «παρών» για την Εθνική ομάδα στην Κίνα.

Θυμίζουμε, πως ο Έλληνας γκαρντ, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ιταλία, στα πλαίσια του τουρνουά Ακρόπολις (16/08). Αμέσως μετά την διάγνωση του με αιμάτωμα και θλάση στην δεξιά του γάμπα, όλοι πίστευαν πως δεν θα καταφέρει να παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρόλα αυτά, ο γκαρντ της Φενέρ, άρχισε αμέσως τις θεραπείες και το πρωί της Τρίτης (27/08) είναι πλέον πλήρως έτοιμος να ταξιδέψει στην Κίνα για χάρη της «επίσημης αγαπημένης».

Όσα αναφέρει η ανάρτηση του Κώστα Σλούκα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το TEAM του Δημήτρη Σκορδή για την μάχη που δώσαμε πρωί βράδυ, τις τελευταίες 10 ημέρες. Θα σας δω όλους στην Κίνα...!»