Εθνική Μπάσκετ: Χωρίς Σλούκα η αναχώρηση για Κίνα

Αιμάτωμα και θλάση υπέστη ο Κώστας Σλούκας, που θα παραμείνει στην Αθήνα για αποθεραπεία και θα παλέψει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο.

Εθνική Μπάσκετ: Χωρίς Σλούκα η αναχώρηση για Κίνα

Άσχημα τα τελευταία νέα για την Εθνική ομάδα. Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις, ενδέχεται να χάσει το Παγκόσμιο της Κίνας.

Χάνει το υπόλοιπο «Ακρόπολις» ο Σλούκας!

Ο διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη αιμάτωμα και θλάση στο δεξί του πόδι. Ως εκ τούτου, δεν θα ταξιδέψει στην Κίνα την Τετάρτη (21/8) με την υπόλοιπη ομάδα στην Κίνα για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο άσος της Φενέρ θα παραμείνει στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε εντατική θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και να τεθεί στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».