Ρούντι Φερνάντεθ: «Από τις πιο ισχυρές ομάδες η Ελλάδα»

Στη δυναμική της Εθνικής Ελλάδος σε σχέση με τις άλλες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας αναφέρθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Ρούντι Φερνάντεθ: «Από τις πιο ισχυρές ομάδες η Ελλάδα»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Ισπανία και τη δυναμική ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ακόμα και για την Εθνική Ελλάδος, τονίζοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, παρά το γεγονός πως οι ΗΠΑ έχουν πολλές απουσίες, αλλά είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες, μετά είναι η Σερβία, η Ιταλία, η Ελλάδα, ο Καναδάς. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με πολλούς καλούς παίκτες».

Ο άσος της «βασίλισσας» σχολίασε και την επιστροφή του στην εθνική ομάδα έπειτα από την απουσία του στο Eurobasket του 2017: «Θεώρησα πως έπρεπε να ανακάμψω και να ξεκουραστώ και τώρα είμαι πίσω σε μια μεγάλη οικογένεια. Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα που έζησα στην εθνική. Ο Ουίλι μου είχε λείψει πολύ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Για την εθνική Ισπανίας: «Υπάρχουν πολλοί ηγέτες εδώ, βετεράνοι παίκτες, παίκτες με εμπειρία που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Όλοι έχουμε μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της εθνικής».