Ζβέζνταν Μίτροβιτς: «Φαβορί η Ελλάδα αν παίξει ο Αντετοκούνμπο»

Ο κόουτς της εθνικής Μαυροβουνίου έχρισε φαβορί την ελληνική ομάδα στο επερχόμενο Παγκόσμιο της Κίνας, εφόσον αγωνιστεί ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς.

Ζβέζνταν Μίτροβιτς: «Φαβορί η Ελλάδα αν παίξει ο Αντετοκούνμπο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ελληνική ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Ο 49χρονος προπονητής της εθνικής Μαυροβουνίου, το οποίο θα είναι εκ των αντιπάλων της «γαλανόλευκης», έχρισε μάλιστα την Ελλάδα φαβορί για μετάλλιο εφόσον αγωνιστεί με αυτήν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι ένα καλός όμιλος. Η Ελλάδα θα είναι αντίπαλος μας και αν παίξει ο Αντετοκούνμπο τότε είναι φαβορί για μετάλλιο. Εξαρτώνται πολλά από την κατάσταση που θα βρεθούμε. Η Ελλάδα διαθέτει παίκτες με εμπειρία και ικανότητες», είπε σχετικά ο Μίτροβιτς, ο οποίος πρόσθεσε στο σχόλιό του:

«Η Βραζιλία είναι ελκυστική ομάδα και περιμένω να δω το ρόστερ τους. Έχουν καλούς παίκτες στο ΝΒΑ και την Ευρώπη, αλλά να δούμε ποιοι θα παίξουν. Η Νέα Ζηλανδία είναι σκληρή ομάδα, δεν είναι εύκολο να την νικήσουμε. Εμείς θα αφοσιωθούμε στη δική μας δουλειά. Να δούμε ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν και ελπίζω να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».