Μπουζούλας: «Οι δυσκολίες υπάρχουν για να τις ξεπερνάς»

Ο Βαγγέλης Μπουζούλας ξέρει τι να περιμένει, όπως ξέρει και πως η μαχητικότητα μπορεί να γίνει το πιο αποτελεσματικό όπλο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μπουζούλας: «Οι δυσκολίες υπάρχουν για να τις ξεπερνάς»

Η ώρα του τζάμπολ πλησιάζει για την Εθνική Εφήβων. Το Ευρωμπάσκετ U18 αρχίζει (25/7) στο Τρεντίνο της Ιταλίας και η ελληνική ομάδα θα κάνει την δική της πρεμιέρα απέναντι στο Ισραήλ (14.00). Ο Βαγγέλης Μπουζούλας ξέρει τι να περιμένει, όπως ξέρει και πως η μαχητικότητα μπορεί να γίνει το πιο αποτελεσματικό όπλο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Είμαστε μαχητικοί και δεν θα παρατήσουμε κανένα παιχνίδι, αυτό είναι το σίγουρο για την ομάδα μας», δηλώνει και οι πράξεις έρχονται να αποδείξουν, καθώς και στα φιλικά, ακόμη και όταν η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, πάλεψε, επέστρεψε και δεν άφησε καμία φάση να πάει «χαμένη». Ήταν κάτι που το απέδειξε σε όλη την προετοιμασία, σε αυτόν τον μήνα που κάνει την δική της προσπάθεια η ομάδα: «Δυσκολίες υπήρχαν, πάντα υπάρχουν, αλλά είναι κάτι που το ήθελα, κάτι όλοι θέλαμε. Θέλουμε να είμαστε εδώ. Δεν είναι κάτι που το κάναμε ως… αγγαρεία. Οι δυσκολίες υπάρχουν για να τις ξεπερνάς και είμαστε μια χαρά και πανέτοιμοι».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110