Φοντέκιο: «Έχω απομονωθεί, αυτές τις μέρες μιλάω μόνο με τη γυναίκα μου και τον αδερφό μου»

Οι δηλώσεις του Σιμόνε Φοντέκιο στη Gazzetta Dello Sport.

Φοντέκιο: «Έχω απομονωθεί, αυτές τις μέρες μιλάω μόνο με τη γυναίκα μου και τον αδερφό μου»

Ο σούπερ σταρ της Εθνικής Ιταλίας, Σιμόνε Φοντέκιο σε δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport», μίλησε για το κακό ξεκίνημα που έκανε στο Eurobasket 2025 και το παιχνίδι με τη Βοσνία που έλυσε τα χέρια του με τους 39 πόντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω απομονωθεί. Αυτές τις μέρες, έχω μιλήσει μόνο με τη γυναίκα μου και τον αδερφό μου, οι οποίοι με έχουν στηρίξει και μάλιστα με έχουν ανεχτεί. Όλα περνούν από το μυαλό σου, μερικές φορές διστάζεις, αλλά μετά θυμάσαι όλες τις δυσκολίες που έχεις περάσει.

Αυτή είναι η βάση της εμπιστοσύνης. Η οποία δεν πρέπει ποτέ να χαθεί. Δεν ανησυχούσα μήπως δεν σκοράρω, αλλά μήπως κερδίσω και γίνω χρήσιμος.

Προσπαθώ πάντα να κρατάω τη μνήμη μου πολύ σύντομη και να μην σκέφτομαι τα λάθη της προηγούμενης φάσης. Με τη Βοσνία, σκεφτόμουν απλώς, "Ας κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι"».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110