Εθνική Ελλάδας: Δοκιμάζεται στη Χάγη

Στις 20:30 η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Εθνική Ελλάδας: Δοκιμάζεται στη Χάγη

Η Εθνική ανδρών έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Eurobasket του 2025 κερδίζοντας την Παρασκευή την Τσεχία στο ΣΕΦ και απόψε έχει ένα ακόμα τεστ μπροστά της απέναντι στην Ολλανδία.

Στη Χάγη μάλιστα, η οποία φημίζεται για το Διεθνές Δικαστήριο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τους «οράνιε» με αρκετές απουσίες.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα πρέπει να βρει νέους πρωταγωνιστές και να καθοδηγήσει τους παίκτες του μέσα από ασφαλή μονοπάτια στη δεύτερη νίκη, που θα δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση για την πρόκριση στο Eurobasket.

Μάλιστα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής υπό την καθοδήγηση του Θεσσαλού τεχνικού μακριά από τη φιλόξενη παρουσία του ελληνικού κοινού.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα είναι ο νατουραλιζέ παίκτης που θα αγωνιστεί και μάλιστα κάνει το ντεμπούτο του με τα γαλανόλευκα χρώματα.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Εθνικής: Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιάννης Κουζέλογλου, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Βαγγέλης Ζούγρης, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.