Ρούμπιο: «Είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο»

Ο Ρίκι Ρούμπιο σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας με την Λετονία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην δράση λέγοντας πως η αγάπη του για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί.

Ρούμπιο: «Είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο»

Η Ισπανία μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2025, ωστόσο η επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στη δράση έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Ο πολύπειρος γκαρντ σε δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Λετονία ήταν εμφανώς χαρούμενος, ενώ τόνισε πως η αγάπη του για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένιωσα σαν ρούκι, είχα πολύ άγχος, αλλά - στο τέλος της ημέρας - είναι απλώς μπάσκετ. Είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο. Οπότε θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος.

Η αγάπη μου για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί, σκοτείνιασε για λίγο, αλλά τώρα πρέπει να φύγει αυτή η σκόνη και να το απολαύσω ξανά. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα ξανά σε ένα παρκέ και ευγνώμων για την ευκαιρία».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα είπε: «Το παίρνω μέρα με την μέρα μετά από τόσο καιρό που ήμουν εκτός. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα δούμε».