Προολυμπιακό Τουρνουά: Μαθαίνει τους αντιπάλους της η Εθνική

Απόψε θα γίνει η κλήρωση για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Προολυμπιακό Τουρνουά: Μαθαίνει τους αντιπάλους της η Εθνική

Η Ελλάδα είναι η μία από τις τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά (2-7/7/24) από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις τελευταίες χώρες των Ολυμπιακών αγώνων.

Η FIBA ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόφαση, αναθέτοντας τις διοργανώσεις σε Ελλάδα (Πειραιάς – ΣΕΦ), Λετονία (Ρίγα), Ισπανία ( Βαλένθια) και Πουέρτο Ρίκο (Σαν Χουάν).

Απόψε (20:00), θα διεξαχθεί και η κλήρωση για τις 24 ομάδες που θα διεκδικήσουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ο νικητής του κάθε Προολυμπιακού) και οι οποίες είναι οι Ανγκόλα, Βραζιλία, Ακτή Ελεφαντοστού, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτος, Φινλανδία, Γεωργία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λίβανος, Λιθουανία, Μεξικό, Μαυροβούνιο, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο, Σλοβενία, Ισπανία, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Καμερούν, Κροατία, Πολωνία.

Οι 24 ομάδες έχουν χωριστεί σε έξι γκρουπ δυναμικότητας και η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο μαζί με τις Βραζιλία, Ιταλία και Πολωνία.

Δείτε τα γκρουπ δυναμικότητας: